Professionele fotografie

Impactvolle fotografie voor jouw bedrijf

Wil je je bedrijf in de kijker zetten? Wil je je klanten een blik achter de schermen geven of werknemers wat tijd in de spotlights gunnen? Bedrijfsfotografie is daar uitermate geschikt voor!

De fotografie van LHS Global maakt van de website van je onderneming een uithangbord waar je trots op kunt zijn. Professionele foto’s op je website springen vrijwel onmiddellijk in het oog van je bezoekers. Veel meer dan een tekst, geeft een foto de onderneming een gezicht dat vertrouwen opwekt.

Foto’s zijn ook een sterke tool om het communiceren met klanten effectiever te maken. Een goed uitgedachte foto toont onmiddellijk wat je bedrijf doet en waar het voor staat.

Waarom fotografie voor je bedrijf een goed idee is

//

1. Een persoonlijkere ervaring voor je (potentiële) klanten

Wanneer je aan een websitebezoeker vraagt of hij liever authentieke foto’s van de onderneming ziet of generische stockfoto’s dan is het antwoord duidelijk. Professionele bedrijfsfotografie toont aan de bezoekers op je website dat je je bedrijf serieus neemt en er trots op bent.

2. Geef je marketing een professionele uitstraling

Wil je dat jouw advertentie in het oog springt tussen de honderden advertenties die mensen elke dag te zien krijgen? Dan heb je originele afbeeldingen nodig die onmiddellijk de aandacht grijpen.

Gebruik voor je nieuwe producten, je nieuwsberichten en je blogs een originele afbeelding om je boodschap meer impact te geven. Door je product of service op een mooie visuele manier voor te stellen onthouden je klanten je beter en achten ze je bedrijf professioneler en betrouwbaarder.

3. Wordt eenvoudiger gevonden online

Een originele afbeelding helpt je website en de pagina’s waar deze op te vinden zijn beter ranken op Google. Unieke content hebben op je site is een belangrijke factor voor Google en andere zoekmachines om jouw site boven andere te plaatsen wanneer iemand zoekt op services en producten die jij hebt.

Door eenvoudiger gevonden te worden online haal je op een organische en duurzame manier kosteloos meer bezoekers op je site. Vaak kun je deze nieuwe bezoekers converteren in nieuwe klanten en zo snel je investering in professionele foto’s terugverdienen.

4. Effectievere reclame en hogere conversies

Originele afbeeldingen geven jouw advertenties meer impact en zorgen ervoor dat ze langer blijven hangen in het geheugen van je doelgroep. Hierdoor hoef je minder geld aan advertenties uit te geven om dezelfde impact te maken op je potentiële klanten.

Door je eigen productafbeeldingen en afbeeldingen van je eigen werknemers te gebruiken en stockfoto’s achterwege te laten kun je ook je conversies verhogen. Zeker bij mensen die nog niet bekend zijn met je bedrijf zijn originele foto’s een belangrijke factor om vertrouwen op te wekken en ze te overtuigen tot een aankoop van je product of service.

Waarom je best een professionele fotograaf inschakelt

//

Je kan natuurlijk ook zelf je eigen foto’s maken met je iPhone of een andere smartphone, maar dat heeft niet dezelfde impact. Een professionele fotograaf weet exact hoe hij of zij de beste elementen van een persoon of product naar voren kan laten komen in een foto.

De foto’s zien er ook een heel stuk netter uit. Een originele foto mag het dan algemeen gezien beter doen dan een stockfoto, maar een slechte afbeelding kan uiteraard ook mensen afschrikken.

Neem daarom geen risico met de foto’s van je onderneming, en laat een professionele fotograaf deze maken. Originele afbeeldingen zijn geen kost, maar een investering waar je onderneming jarenlang de vruchten van kan plukken.

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Hoe wij te werk gaan

//

1. Kennismaking en brainstorm

 Wanneer je contact met ons opneemt plannen we zo snel mogelijk een afspraak in op een passend tijdstip voor je. Hierin maken we kennis en overleggen we wat de beste aanpak is om professionele fotografie voor je onderneming te doen.

2. Offertevoorstel

Wanneer het gesprek afgerond is stellen wij een offerte samen op maat. Deze offerte is volledig vrijblijvend. Wanneer de offerte is goedgekeurd dan plannen we een afspraak in om de foto’s te maken. Het is in deze fase uiteraard ook mogelijk om de offerte uit te breiden of in te korten.

3. Smile! En plaatsen van foto’s

Op een afgesproken tijdstip maken we de foto’s van je producten of werknemers. Wanneer de foto’s digitaal op punt zijn gesteld is het ook mogelijk om deze online te plaatsen.

Wil je deze foto’s gebruiken in toekomstige online advertenties op sociale media? Dan kunnen wij je onderneming daarin bijstaan.

Heb je nog vragen over hoe LHS Global je onderneming kan helpen met professionele foto’s op maat? Neem dan nu contact met ons op via de contactpagina!

Uniek en memorabel

Wij zorgen ervoor dat de site die we maken voor je onderneming direct hoge ogen gooit. Door onze jarenlange ervaring in websites bouwen weten wij exact wat werkt om een goede indruk te maken op bezoekers van je site. Hierdoor is je onderneming memorabel en is de kans groter dat mensen terugkomen naar je website wanneer ze een dienst of product van je nodig hebben.

Onze website developers zorgen ervoor dat je site de uitstraling heeft die jij wilt. Wij houden rekening met de stijl van je onderneming, je tone of voice, je doelgroep en je product of service. Zo ontwikkelen we voor jou een unieke website die je onderscheid van je concurrenten!

 

Klinkt goed toch? Wordt snel lid van onze memorabele community!

Uw nieuwe website met professionele foto’s
start hier

Heb je nog vragen over LHS Global of wil je een professionele website voor je onderneming laten ontwerpen?
Neem dan contact met ons op via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Art Beauté

Bij Art Beauté hielpen we Julie op weg met een prachtige website voor haar zaak. Naast haar schoonheidsinstituut kan u ook alle producten aankopen in haar webshop. 

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Interessant om te lezen

We zijn niet vies van onze kennis te delen.

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.