IT Beheer van A tot Z

LHS Global is ‘That guy in the Sky’

De IT infrastructuur van je bedrijf is cruciaal voor de werking van je onderneming. De verstoring ervan kan je bedrijf ernstig schaden. Daarom is het van belang dat je IT beheer in betrouwbare handen is.

LHS Global is deze betrouwbare partner met jarenlange ervaring waar je op kunt rekenen. Wij hebben een uitgebreide kennis op vlak van IT waardoor wij op een korte tijd praktisch advies kunnen verlenen of ingrijpen bij technische problemen achter de schermen.

LHS Global zet zich in om je onderneming van A tot Z te ontzorgen, zodat u met een gerust hart verder kunt ondernemen.

Managed Services

Wij beheren uw ICT zodat u de focus kan leggen op wat echt telt: het runnen en uitbouwen van uw onderneming.

Waarom het IT beheer van je onderneming uitbesteden

Veel ondernemingen staan niet stil bij hun IT beheer tot het te laat is. Er duiken hardnekkige technische problemen op of cybercriminelen slagen erin om de website offline te halen. Voor andere ondernemingen is het financieel niet haalbaar of nuttig om een full time IT department in dienst te nemen.

LHS Global biedt de ideale oplossing voor jouw onderneming. Wij ondersteunen je bedrijf zowel preventief als reactief. Zo kun je er zeker van zijn dat er tijdig wordt ingegrepen wanneer er problemen zijn.

Prefentief

IT Beheer

LHS Global komt regelmatig bij je langs om na te kijken of alles op orde is. Wij brengen de IT van je onderneming onder de loep en bekijken waar de mogelijkheden zitten, wat bijgewerkt moet worden en waar er mogelijk problemen in de toekomst kunnen opduiken.

Dit wil zeggen dat wij de nodige updates van je software doen en patchen waar mogelijke risico’s zitten voor je onderneming. Wij kunnen dit op een volledig zelfstandige basis doen zodat je geen enkele actie hoeft te ondernemen.

Reactief

IT Beheer

Zit je met een probleem? Dan lossen wij het op! Wij spannen ons altijd in om zo snel mogelijk te helpen zodat je minimale last hebt en er zo min mogelijk invloed op je bedrijfsvoering is.

Wij kunnen ook ingrijpen bij ernstige problemen zoals servers die gecrashed zijn of computers die een (malware) virus hebben. Daarnaast behoort ook het oplossen van datalekken tot de mogelijkheden.

Wat wij doen

Weet je niet wat exact onder IT beheer valt of vraag je je af wat LHS Global exact voor je kan doen? Dit zijn enkele van de diensten die wij aanbieden:

Computer & laptop beheer:
LHS Global zorgt ervoor dat uw al de apparaten die je onderneming gebruikt voorzien zijn van veilige software. Dit helpt jou en je werknemers om technische problemen en beveiligingsrisico’s te voorkomen.

Server park:
Heeft je onderneming een serverpark dat regelmatig onderhouden moet worden? LHS Global volgt dit nauwlettend op en doet het nodige om de servers van het bedrijf up-to-date houden.

Software en netwerken:
Wij brengen de software en de netwerken die het bedrijf gebruikt helemaal op punt.

Backups:
In het geval dat er toch iets mis zou gaan is het handig om een backup te hebben van alle data en gegevens van je bedrijf. Wij maken voor je onderneming op regelmatige basis backups zodat de schade altijd beperkt blijft.

Website beheer:
Heeft je onderneming een website? Wij kunnen deze voor je beheren. Zo werkt deze altijd optimaal voor je klanten en is deze ook optimaal beveiligd.

IT advies:
Heb je behoefte aan een grondig IT advies van een expert? Dan kun je altijd op LHS Global vertrouwen om dit te verlenen en zo nodig om je onderneming bij te staan met dit advies in de praktijk om te zetten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je ons contacteert om het IT beheer voor je bedrijf te doen, dan beginnen wij met het grondig in kaart brengen van je IT structuur. Tijdens dit proces documenteren we alles om een vlotte overdracht naar ons te verzekeren en kijken welke mogelijkheden er zijn.

Wanneer we voldoende kennis hebben over de IT van je onderneming gaan wij aan de slag en brengen we alles op orde. Zien wij een probleem of een verbeterpunt? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk op. Moet er iets vernieuwd worden of moet er een verandering doorgevoerd worden, dan doen wij dit proactief. Zo brengen we de IT infrastructuur vlot en efficiënt op peil zodat alles blijft draaien en je altijd met een gerust hart kunt ondernemen. 

Wil je je IT beheer uitbesteden aan een betrouwbare partner met kennis van zaken? LHS Global staat altijd voor je klaar om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Neem eenvoudigweg contact met ons op via de contactpagina en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Interessant om te lezen

We zijn niet vies van onze kennis te delen.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.