IT opleidingen op maat

Haal meer uit je werknemers met IT opleidingen op maat.

Kan je onderneming intern wat extra kennis gebruiken qua IT? Heb je nood aan een specifieke opleiding en training voor de werknemers van jouw onderneming? LHS Global heeft de kennis in huis om je bedrijf een IT opleiding op maat te geven binnen jouw bedrijfsdoelstellingen.
Een IT opleiding helpt je om het interne talent van je ondernemers uit te spelen en werknemers de kans te geven zich verder te ontwikkelen. Deze kunnen op hun beurt hun kennis die zij opdoen in de IT opleidingen doorgeven aan collega´s in je onderneming.

Uniek en memorabel

Een betere gebruikservaring

Beter vindbaar in Google

Waarom een IT opleiding op maat voor je onderneming?

//

Steeds meer gebeurd online. Mensen willen online hun aankopen doen, informatie lezen over ondernemingen
waar ze klant van zijn en op zoek gaan naar nieuwe producten en diensten.

Daarvoor heb je natuurlijk een website nodig. Voor veel mensen is de website ook de eerste kennismaking met een onderneming.
Daarom is het belangrijk dat die website een sterke eerste impressie maakt.

Je website moet snel laden, eenvoudig te navigeren zijn, er professioneel uitzien en eenvoudig online te vinden zijn.
Kortom, je site moet een professionele indruk maken op de bezoeker. Een professionele websitebouwer kan ervoor zorgen dat je website bezoekers in klanten converteert en deze site snel in een investering dat een consistent rendement opbrengt.

Ontwikkeling van interne kennis

Door je werknemers een IT opleiding te laten volgen kunnen ze bijdragen aan de algemene knowhow van de onderneming. De werknemer die de opleiding volgt kan de kennis opgedaan in de IT opleiding eenvoudig doorgeven aan collega’s.
LHS Global - IT Opleiding bij Bechtle
Hierdoor stijgt de interne kennis van je bedrijf en kan er sneller worden geschakeld wanneer er IT kennis nodig is om een bepaald probleem in het bedrijf aan te pakken.

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Efficiëntere bedrijfsprocessen

Voor veel bedrijven kan ICT een serieuze bottleneck zijn in de snelheid om iets uit te voeren of te implementeren. Een betere IT kennis helpt je bedrijf om efficiënter te werken op het vlak van IT.
Je werknemers kunnen sneller problemen aanpakken en kansen identificeren. Zo kunnen je werknemers een drijvende kracht worden op het vlak van de IT van je onderneming.

Motiverend voor je werknemers

Wanneer je werknemers weten wat ze moeten doen om een probleem op te lossen dan werkt dit motiverend voor het team. Daarnaast is het inspelen op de opleidingsbehoeftes van je werknemers een goede manier om te tonen dat de onderneming investeert in hun kennis.
Daarnaast maken nuttige opleidingen werknemers gelukkiger en productiever. Des te meer wanneer zij het gevoel hebben dat de opleiding die ze krijgen exact hun pijnpunten op het werk aanspreekt.

Ontzorg je onderneming

Wil je minder afhankelijk zijn van derde partijen inzake je IT noden? Dan kan een interne opleiding op maat van je bedrijf de oplossing bieden. Wanneer je werknemers weten wat te doen wanneer een IT probleem of vraagstuk opduikt, dan hoef je niet te wachten tot een externe partij je bijstaat.
Door snel zelf te kunnen schakelen wordt je bedrijf vrijwel onmiddellijk productiever en zijn werknemers gelukkiger omdat ze snel een oplossing voor hun probleem hebben.
Uiteraard bespaar je door beroep te kunnen doen op je eigen werknemers ook kosten uit en heb je de investering in de opleiding razendsnel terug.

Helemaal op maat van jouw noden

Aan de opleiding van LHS Global hebben je werknemers gegarandeerd wat. De opleiding wordt volledig op maat van je onderneming samengesteld. Deze opleiding spreekt dus rechtstreeks de pijnpunten binnen je onderneming aan en is direct om te zetten in de praktijk.
Wij zorgen ervoor dat de opleiding zo laagdrempelig en interactief mogelijk is zodat werknemers eenvoudig kunnen volgen. Het is ook mogelijk om organisatiespecifieke casussen te integreren in de opleiding.

Waarom kiezen voor LHS Global

Bij ons staan de noden van je onderneming centraal. Wij ontwerpen onze opleidingen volledig op maat van je bedrijf. Dankzij onze extensieve kennis en ervaren medewerkers kunnen we een opleiding ontwerpen die effectief de pijnpunten aanpakt van je onderneming.
Wij stippelen een begrijpbare IT opleiding op maat uit die je medewerkers eenvoudig begrijpen en kunnen doorgeven aan hun collega’s. Op die manier kan je onderneming snel en effectief institutionele kennis opbouwen.

Hoe het in zijn werk gaat

Bespreking van de IT behoeftes

Wanneer je ons contactformulier invult contacteren we je zo snel mogelijk om naar je te luisteren om er achter te komen hoe we een opleiding op maat voor jouw bedrijf kunnen samenstellen.

Voorstel

Na het gesprek doen we je een offertevoorstel om deze opleiding te geven in je onderneming. Hierin staat wat we gaan doen en welke skills en kennis we je werknemers willen meegeven met deze opleiding. Zo kun je inschatten hoe deze IT opleiding op maat jouw onderneming zal helpen.

Opleiding

Wanneer de offerte is goedgekeurd geven we deze opleiding op maat voor je onderneming. Uiteraard zijn wij nog beschikbaar voor vragen over de opleiding nadien of om een vervolg opleiding samen te stellen.

Wil je een IT opleiding op maat voor je onderneming aanvragen of heb je nog vragen over wat LHS Global voor je kan doen? Neem dan nu contact op met LHS Global via het contactformulier op de contactpagina en wij beantwoorden je (aan)vraag zo snel mogelijk!

Opleiding Bechtle Belgium

Voor Bechtle Belgium ontwikkelden wij een op maat traject voor hun sales mensen op te leiden. Gedurende één jaar hebben wij een traject opgebouwd uit drie delen. Workspace, Connectivity & Datacenter.

Zo staat Bechtle weer een stapje vooruit in hun communicatie naar klanten.

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Interessant om te lezen

We zijn niet vies van onze kennis te delen.

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.