Sociale media
advertising

Meer visibiliteit voor je onderneming.

Een merendeel van de bevolking brengt wekelijks meerdere uren op sociale media door. Vooral Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok zijn bijzonder populair in België. Wanneer je adverteert op sociale media kun je dus relatief eenvoudig een gigantisch groot publiek bereiken en je producten aan bijna elke doelgroep in België verkopen.

Dat er op sociale media een groot potentieel aan nieuwe klanten te werven is, dat weten andere ondernemingen uiteraard ook. Daarom is de concurrentie er bijzonder groot en moet je een sterke achtergrondkennis hebben om een succesvolle campagne op poten te zetten. Het is dus een goed idee om dit uit te besteden aan specialisten!

Uniek en memorabel

Een betere gebruikservaring

Groot bereik

Waarom zou je adverteren op sociale media

//

1. Bereik een gigantisch aantal potentiële klanten

Door sociale media te gebruiken kun je miljoenen mensen in België bereiken. Wanneer je dit combineert met een memorabele advertentie en een goede targeting kun je bijna elke doelgroep bereiken. Je kan een product of dienst dat je lanceert vrijwel onmiddellijk voor de ogen van duizenden potentiële klanten krijgen.  

2. Een betere brand awareness

Sociale media kun je ook gebruiken om meer mensen kennis te laten maken met je bedrijf en zo credibiliteit op te bouwen. Wanneer je een nieuwe webwinkel hebt, is het nuttig om je doelgroep met sociale media advertenties vertrouwd te maken met je onderneming en wat je doet of verkoopt.  

3. Kies je budget

Als kleine of beginnende onderneming kan al op sociale media adverteren vanaf enkele euro’s per dag. Ben je een groot bedrijf dat hard wil groeien? Dan kun je ook duizenden euro’s per dag als advertentiebudget instellen. Voor elk budget en elk type onderneming kun je dus terecht op sociale media om jouw producten of diensten aan te prijzen.

4. Langdurige impact

Deze campagnes hebben een langdurige invloed op uw project. Niet alleen een betere brand awareness maar ook gemakkelijker vindbaar doorheen het scrollen van de user. Via verschillende kanalen kunnen ze u sneller via uw advertenties terugvinden. Niet alleen op Google maar op hun social media bent u tevens prominent aanwezig.

Hoe LHS Global je helpt met sociale media advertenties

//

Facebook

Als je een bepaalde doelgroep wilt bereiken is de kans groot dat je dit bijzonder effectief via Facebook advertenties kunt doen. Facebook geeft je de mogelijkheid om je doelpubliek heel gericht te bereiken. Ongeacht of je B2B of B2C producten of diensten wilt aanbieden, Facebook geeft je de tools om dit te doen.

Instagram

Op Instagram kun je eenvoudig miljoenen mensen bereiken. Het is een van de beste platformen om een visuele impact te maken met je advertenties. Instagram ads zijn de ideale manier om een grotere merkbekendheid op te bouwen en op een creatieve wijze producten en diensten te verkopen.

LinkedIn

Wil je een zakelijk publiek bereiken en rechtstreeks adverteren bij managers en beslissingsnemers? Dan zijn LinkedIn advertenties uitermate geschikt om dat te doen. LinkedIn is een zeer nuttig platform om B2B leads en klanten binnen te halen en de geloofwaardigheid en naamsbekendheid van je onderneming in een sector te verbeteren.

Heb je interesse om te adverteren op een van deze platformen? LHS Global kan je bedrijf helpen om een krachtige en winstgevende online advertentiecampagne op te zetten.

Redenen om je sociale media advertenties uit te besteden

//

1. Effectiever en tijdbesparend

Zelf je sociale media advertenties uitwerken en online zetten kost enorm veel tijd. Daarnaast moet je deze ads dagelijks in de gaten houden om er zeker van te zijn dat ze je meer opleveren dan dat ze je kosten.  

Een expert zoals LHS Global kan jou niet alleen heel wat tijd uitsparen, maar de advertenties zullen ook een stuk effectiever zijn. Wij weten namelijk exact wat werkt en wat niet werkt wanneer we een advertentiecampagne opzetten op sociale media.

2. Je concurrentie doet het ook

De kans is groot dat als je een advertentiecampagne van een concurrent op je sociale media ziet, dat deze samengesteld is door experts. Experts weten namelijk hoe ze een maximale ROI halen uit je advertenties en hebben de tijd om deze op te volgen. Als je geen ervaring hebt met adverteren op sociale media dan is de kans groot dat je eerste campagne weinig tot niets zal opleveren.

3. Minder risico

Elk social media platform heeft andere regels. Bepaalde regelbrekende advertenties kunnen ervoor zorgen dat je niet meer op het platform mag adverteren. Dat kan een grote impact hebben op de groei van je onderneming wanneer dit de beste manier was om je doelgroep te bereiken. 

Door met een expert samen te werken kun je er zeker van zijn dat alles volgens de regels van het online platform zal gebeuren en je onderneming geen risico loopt.

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Uw sociale media campagne

Heb je nog vragen over LHS Global of wil je dat we een winstgevende advertentiecampagne op sociale media voor jouw bedrijf opzetten?
Neem dan contact met ons op via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Oosterlinck

Social Media kan een sterke bron van leads opbrengen. Voor sommige klanten adverteren wij naast google ook op social media met succesrijke resultaten.

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Interessant om te lezen

We zijn niet vies van onze kennis te delen.

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.