Krachtige videografie op maat

Breng je bedrijf in beeld

Videomarketing is een van de effectiefste manieren om je bedrijf te promoten online. Een video maakt veel meer impact op kijkers dan een gewone tekst of een afbeelding. Zo heeft een e-mail die een video heeft maar liefst 280% meer rendement en klikken 80% van de websitebezoekers een video aan. 

Een bedrijfsfilm is het perfecte medium om mensen kennis te laten maken met je bedrijf. Ongeacht of je nieuwe klanten wil bereiken, investeerders wil aantrekken, of nieuwe medewerkers wil werven, een straffe video geeft jouw boodschap een grotere impact.

LHS Global gaat voor de perfecte mix tussen creativiteit, impact en betaalbaarheid bij elk videografie project dat we doen. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij de perfecte promotiefilm op maat maken voor jouw onderneming.

Uniek en memorabel

Een betere gebruikservaring

Beter vindbaar in Google

Waarom elk bedrijf een bedrijfsfilm nodig heeft?

//

Steeds meer gebeurd online. Mensen willen online hun aankopen doen, informatie lezen over ondernemingen
waar ze klant van zijn en op zoek gaan naar nieuwe producten en diensten.

Daarvoor heb je natuurlijk een website nodig. Voor veel mensen is de website ook de eerste kennismaking met een onderneming.
Daarom is het belangrijk dat die website een sterke eerste impressie maakt.

Je website moet snel laden, eenvoudig te navigeren zijn, er professioneel uitzien en eenvoudig online te vinden zijn.
Kortom, je site moet een professionele indruk maken op de bezoeker. Een professionele websitebouwer kan ervoor zorgen dat je website bezoekers in klanten converteert en deze site snel in een investering dat een consistent rendement opbrengt.

Waarom elk bedrijf een bedrijfsfilm nodig heeft

//

Videografie voor je onderneming heeft enkele duidelijke voordelen die jouw onderneming en je website een voorsprong op je concurrentie kan geven.

Een professionele indruk

Een bedrijfsfilm op maat laten maken is de perfecte manier om op een professionele wijze mensen kennis te laten maken met je onderneming. Een promotiefilm heeft een veel grotere impact op de kijker en is een stuk memorabeler dan een afbeelding of tekst. Daardoor kun je je merkbekendheid sneller opbouwen bij je doelpubliek.
Een bedrijfsfilm is een van de beste manieren om je potentiële klanten wat merkbeleving te geven. Dat is belangrijk, want mensen komen gemiddeld 7 keer in contact met een bedrijf voordat ze iets kopen. Een bedrijfsfilm overtuigt mensen sneller waardoor je minder moet uitgeven aan andere aspecten van je marketing.

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Een betere conversie

Een promotiefilmpje voor je diensten of producten is een van de beste manieren om je conversie te verhogen. Een bedrijfsfilm kan heel wat meer vertellen over je product dan een afbeelding en is een interessante manier om informatie te delen dan een tekst. Bezoekers van een website kijken ook liever een filmpje dan een dat ze een tekst lezen.

Maar liefst 80% van de consumenten geeft aan dat ze een reclamefilm over het product verkiezen boven een beschrijvende tekst.

Een belangrijk factor waarom bedrijfsfilms je conversie verhogen is de persoonlijke inkijk in de onderneming die ze mensen geven. Een goed gemaakte promofilm over je onderneming straalt vertrouwen, autoriteit en hartelijkheid uit. Het toont aan je doelgroep dat je een authentieke en unieke onderneming bent.

Goed voor SEO

Video is een belangrijke factor voor Google om jouw website hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen. Door een bedrijfsfilm of een filmpje over je producten op je webpagina’s te zetten is de kans groot dat je gaat stijgen in de zoekresultaten als iemand op een relevante zoekterm voor jouw onderneming zoekt.

Door hoger in Google te komen ga je kosteloos meer bezoekers aantrekken die een sterke interesse tonen in de producten en services die jij aanbiedt. Op die manier kun je nog sneller je investering in een bedrijfsvideo terugverdienen.

Voor een onderneming zijn er zo goed als enkel voordelen aan het hebben van bedrijfsfilms. Of dit nu een kennismakingsvideo is om een blik achter de schermen te geven of een promotiefilmpje voor een product of dienst, het is een van de beste manieren om je doelgroep effectief aan te spreken.

Uw nieuwe videografie start hier

Heb je nog vragen over LHS Global of wil je een krachtige videografie voor je onderneming laten ontwerpen?
Neem dan contact met ons op via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe het in zijn werk gaat

Kennismaken en bespreking van de video

Wanneer je contact met ons opneemt, dan spreken we een geschikt tijdstip af om te luisteren naar je behoeftes. In dit gesprek wordt gebrainstormd over een geschikte aanpak om een impactvolle bedrijfsfilm te maken voor jouw onderneming.

Offerte en ruwe outline

Na het gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte op. In deze offerte staat een ruwe outline over hoe de video eruit zal zien. Je kan in deze fase uiteraard wijzigingen vragen of om de offerte uit te breiden of in te korten. Wanneer de offerte is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de video.

Feedback en revisies

Wanneer we klaar zijn met de bedrijfsvideo, dan geven we je de kans om feedback te geven en om revisies te vragen. Hierna maken we de nodige aanpassingen zodat je helemaal tevreden bent over het eindresultaat.

Uploaden! 

Ben je helemaal tevreden over je nieuwe bedrijfsfilmpje(s)? Dan kunnen we deze online zetten op je website of op sociale media zodat je doelgroep deze kan zien!
Indien gewenst kan je onze videografie service combineren met een andere dienst die wij aanbieden zoals social media advertising. Op die manier kunnen we direct je doelgroep bereiken met je bedrijfsfilmpje en kun je vanaf dag 1 de vruchten ervan plukken!
Wil je een professionele bedrijfsvideo op maat laten maken door LHS Global of heb je nog vragen over wat videografie voor jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via de contactpagina of via ons e-mailadres [email protected]. Wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Interessant om te lezen

We zijn niet vies van onze kennis te delen.

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.