VPS en cloud oplossingen

van LHS Global

Ondernemingen hebben steeds meer nood aan krachtige online oplossingen om hun bedrijfsvoering in goede banen te leiden. LHS Global heeft jaren ervaring in het ondersteunen van bedrijven met hun IT infrastructuur.

Door een VPS en cloud oplossing te gebruiken voor uw onderneming kun je eenvoudig deze bedrijfsprocessen versnellen en op een veiligere manier uitvoeren. Daarnaast is de VPS en Cloud oplossing van LHS Global ook bijzonder schaalbaar en aanpasbaar.

Wat is een VPS?

//

Een VPS is een Virtual Private Server. Dit is een server die op een virtuele machine staat, naast andere private servers, maar door slechts een iemand toegankelijk is. Een VPS is ideaal voor bedrijven die geen dedicated server nodig hebben, maar te groot zijn voor shared hosting.

Een VPS heeft als voordeel dat het een bijzonder betrouwbare en eenvoudig te schalen oplossing is. Op de VPS kun je websites hosten of applicaties zoals bedrijfssoftware hosten.

Wat zijn de voordelen van een VPS en cloud oplossing van LHS Global?

//

Krachtige prestaties

De VPS en cloud van LHS Global is gemaakt om de beste prestaties mogelijk voor uw bedrijf te bieden. Dit helpt al uw applicaties snel te laden en verzekert je dat alle gegevens worden opgeslagen in een veilige backup. Zo kan je zorgeloos verder ondernemen wetende dat je een betrouwbare ICT structuur hebt.

Schaalbare oplossing

De cloud en VPS van LHS Global is zo ontworpen om eenvoudig mee te groeien met je onderneming. Groeit je onderneming sterk? Dan is de VPS en cloud oplossing eenvoudig om te schalen om aan je nieuwe behoeftes te voldoen.

Zorgeloos ondernemen

Het hebben van een VPS en cloud is een grote troef voor je onderneming. Dit helpt je om altijd snelle applicaties te hebben en pieken van internetverkeer op je website de baas te kunnen zijn. Daarnaast geeft de cloud je altijd een backup van je gegevens zodat er nooit veel verloren gaat bij problemen.

Hoe werkt het bij LHS Global?

//

1.

2.

3.

Neem contact

Wil je een VPS en cloud oplossing van LHS Global voor je onderneming? Neem dan eenvoudigweg contact met ons op via de contactpagina en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Studie

Wanneer we een gepast moment hebben gevonden om een afspraak te plannen nemen we contact met je op om te bespreken wat we voor je kunnen doen. Wij werken altijd op maat van jouw onderneming en houden daarbij rekening met de benodigdheden van nu en in de toekomst van je bedrijf.

Offerte

Wanneer we een goed beeld hebben qua de technische noden van je onderneming, sturen we je een vrijblijvende offerte op maat. Na het aanvaarden van deze offerte gaan wij onmiddellijk aan de slag.

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Autonoom

LHS Global neemt het technische aspect van je over. Wij geven je een krachtige IT oplossing waar je de volledige controle over hebt. Doordat alles off site wordt geregeld is er geen hardware die je moet onderhouden.

Passend advies

Dankzij onze technische expertise en uitgebreide ervaring kunnen wij jouw onderneming ook altijd een passend technisch advies voorzien. Daardoor kun je bij twijfels of onzekerheden over het technische aspect van je onderneming altijd rekenen op een advies van experten.

Technische partner

Wij bieden meer dan enkel Cloud en VPS oplossingen aan. Indien gewenst kunnen wij het volledig IT beheer van je onderneming overnemen. Daarnaast kunnen wij voor jouw bedrijf ook technische aspecten zoals het bouwen van websites of een bedrijfsapplicatie maken doen.

Uw nieuwe VPS en Cloud oplossing start hier

Heb je nog vragen over LHS Global of wil je een professionele oplossing voor je onderneming?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij proberen jou en jouw onderneming altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Interessant om te lezen

We zijn niet vies van onze kennis te delen.

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.