Web e-mail – dedicated mail – Microsoft 365

Gepersonaliseerde web e-mail voor uw onderneming.

Gebruik je nog steeds een @gmail.com voor je bedrijf? Een gepersonaliseerde web e-mail is essentieel voor een onderneming in 2022.

Ben je van plan om sterk te groeien de komende maanden of jaren, dan is het de moeite waard om een dedicated mail te overwegen.

Wil je je onderneming flexibeler maken, dan is Microsoft 365 met alle handige Microsoftoffice producten een geschikte manier om dat te doen.

Wij vertellen je hier meer over de oplossingen die wij je onderneming aanbieden.

Uniek en memorabel

Een betere gebruikservaring

Beter vindbaar in Google

Waarom is een gepersonaliseerde web e-mail essentieel voor uw onderneming?

//

Een van de belangrijkste aspecten van de communicatie van je bedrijf is je e-mail. Wanneer je je klanten een mail stuurt of met een andere onderneming de communicatie via e-mail voert wil je een professionele indruk nalaten.

Daarvoor heb je een e-mail nodig dat gepersonaliseerd is aan je bedrijf. Dat zorgt er niet alleen voor dat je een professionele indruk nalaat, maar het geeft de ontvanger ook zekerheid dat iemand vanuit jouw onderneming deze mail stuurde.

De voordelen van een eigen web e-mail

//

Professioneel – Een eigen web e-mail is veel professioneler dan een @gmail.com of een @outlook.com te gebruiken voor je onderneming. Een onderneming die niet investeert in een eigen e-mail adres wordt vaak – al dan niet terecht – eerder als een hobbyproject gezien dan als een echte onderneming.

Betrouwbare communicatie

Betrouwbaar – Zowel consumenten als bedrijven krijgen tientallen tot honderden e-mails per dag die SPAM of oplichting zijn. Door een e-mail adres te hebben dat duidelijk weergeeft dat de mail wordt gestuurd vanuit jouw onderneming, weten mensen dat deze betrouwbaar is. Dit heeft als extra voordeel dat marketing en cold e-mails vaker geopend en gelezen worden.

Veilig – Een eigen web e-mail is een stuk veiliger. Je bent niet afhankelijk van een derde partij om je e-mails te bewaren en je moet geen specifieke algemene voorwaarden volgen. Daarnaast is er ook geen kans dat de e-mail dienst opeens stopt en je je e-mail adres niet meer kan gebruiken.

Privacy & Geen reclame – Je eigen web e-mail heeft ook als extra voordeel dat je persoonlijke data niet wordt bijgehouden. Je krijgt dus geen reclame in je inbox in de vorm van advertenties.

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Dedicated mail

Wil je zeker zijn dat je bedrijf klaar is voor de toekomst? Is je huidige e-mail hosting pakket te klein aan het worden? Dan is het tijd om eens na te denken over een dedicated mail oplossing.

Een dedicated mail pakket heeft enkele sterke troeven ten opzichte van een standaard e-mail oplossing. Een dedicated mail heeft genoeg opslag om meerdere inboxen te gebruiken waardoor elke werknemer en/of afdeling van je bedrijf een eigen e-mail adres kan hebben.

Daarnaast heb je ook een grotere inbox. Hierdoor loop je niet de kans dat je e-mails mist omdat er geen opslagruimte meer is. Een dedicated mail kun je ook voorzien van een Spam-filter en een veilige SSL verbinding.

Dankzij de grotere opslagruimte en veilige functies van een dedicated mail kun je grote hoeveelheden mail verzenden en versturen zonder enig probleem, ideaal dus om marketing mails en nieuwsbrieven naar klanten te verzenden.

Microsoft  365

Microsoft 365 is alles wat Microsoft te bieden heeft voor ondernemingen in een handige bundel. Microsoft 365 bevat onder andere Word, Powerpoint, Excel, en Outlook. Daarnaast zitten er in dit verzamelpakket nog enkele andere nuttige bedrijfsoplossingen zoals cloudopslag. Zo weet je zeker dat al je gegevens veilig opgeslagen zijn en waar dan ook te raadplegen zijn.

Waarom zou je Microsoft 365 gebruiken voor je onderneming?

Flexibele organisatie: Door Microsoft 365 te gebruiken kun je beter inspelen op de digitalisatie van economie en de online behoeftes van je onderneming. Je kan eenvoudig je bestanden opslaan op de cloud van Microsoft (OneDrive) en deze delen met je werknemers of cliënten.

Altijd up-to-date: Je Microsoft Office producten zijn altijd helemaal up-to-date. Hierdoor zijn ze veiliger om te gebruiken en heb je onmiddellijke alle functies die nodig zijn voor je onderneming.

Multiplatform: Je kan je bestanden en Microsoftprogramma’s niet alleen gebruiken op je desktop, maar ook op je mobiel en tablet. Hierdoor kan je simpel bestanden op de trein bekijken of sturen naar werknemers die even geen toegang hebben tot een desktop omdat ze op zakenreis zijn.

Eigen server – Je kan met de Microsoft 365 pakketten als kleine onderneming ook een eigen server hebben voor al je outlook behoeftes. Exchange Online van Microsoft is eenvoudig om te scalen zodat het altijd met je onderneming meegroeit.

Klinkt goed toch? Wordt snel lid van onze memorabele community!

Uw nieuwe dedicated mail start hier

Heb je nog vragen over LHS Global of wil je een professionele web e-mail voor je onderneming laten maken?
Neem dan contact met ons op via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

JRV Groep

JRV vroeg ons om hun mail beheer te doen en hun communictie intern te optimaliseren. Wij gingen enkele dagen ter plaatse en momenteel kunnen wij hun mailverkeer vanop afstand onderhouden.

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Interessant om te lezen

We zijn niet vies van onze kennis te delen.

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.