Webapplicatie laten maken

codering op maat voor je onderneming.

Denk je erover na om een webapplicatie te maken voor jouw bedrijf? Dan zijn wij de ideale partner om dit kosten-efficiënt en professioneel voor je te ontwikkelen! Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd in de ontwikkeling van webapplicaties en weten exact hoe we zo een project tot een goed einde brengen. 

Een webapplicatie is de ideale manier om je bedrijf efficiënter te maken en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Het biedt een duidelijk voordeel ten opzichte van standaard software die je online vindt; de applicaties zijn namelijk volledig op de behoeftes van jouw onderneming afgestemd.

Uniek en memorabel

Een betere gebruikservaring

Beter vindbaar in Google

Wat is een webapplicatie 

//

Een webapplicatie is een programma waar je online kunt op inloggen door middel van een webbrowser. Dit kan dus op kantoor, op de fabrieksvloer of vanuit een thuiskantoor.  

Webapplicaties op maat zijn een handige manier om bepaalde bedrijfsprocessen te automatiseren of te vereenvoudigen. Een voorbeeld hiervan is de communicatie tussen klanten en meerdere niveaus van het bedrijf te vereenvoudigen.  

Bij LHS Global hebben we een ruime ervaring in het ontwikkelen van allerlei webapplicaties. Wij kunnen voor je onderneming een breed scale aan webapplicaties ontwerpen die je bedrijf kunnen ondersteunen in onder andere voorraadbeheer, offertes, bestellingen, en urenregistratie.  

De voordelen van een webapplicatie op maat 

//

Het gebruik van webapplicaties (op maat) door ondernemingen zit sterk in de lift. Dat is niet verrassend want een webapplicatie biedt bijzonder veel voordelen, zowel voor Kmo’s als voor kleinere ondernemingen.  

Efficiëntere bedrijfsprocessen

De webapplicaties die wij ontwikkelen hebben een duidelijk doel voor ogen. Dat is het bedrijf een tool te geven om effectiever te werken en zo kosten uit te sparen of bepaalde processen sneller te laten verlopen

Data & kennis sharing

Een webapplicatie geeft de mogelijkheid om bepaalde takken van je onderneming snel informatie met elkaar te laten delen. Zo kun je ook een kennisbank opbouwen voor werknemers met de correcte procedures en processen om bepaalde problemen snel en effectief aan te pakken

Gebruiksvriendelijk

Een webapplicatie op maat is ontworpen om aan de noden van jouw bedrijf te voldoen en niets meer of minder. Hierdoor heeft de applicatie geen functie te veel of te weinig. Dit zorgt voor een heel makkelijk leerproces voor werknemers zodat ze snel de applicatie effectief kunnen gebruiken.

Aanpasbaar aan groei

Door vanaf de start te kiezen voor een slim ontworpen webapplicatie heeft je onderneming een tool in huis die kan worden aangepast wanneer nodig. Wanneer er extra functies nodig zijn kunnen deze snel worden toegevoegd aan de applicatie.

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Waarom door LHS Global je webapplicatie laten ontwerpen

//

LHS Global heeft een extensieve ervaring in het bedenken en ontwikkelen voor oplossingen voor bedrijven. De talentvolle developers bij LHS Global kunnen voor je bedrijf een unieke en nuttige webapplicatie ontwikkelen die de uitdagingen van het bedrijf rechtstreeks aanpakt.

Wij doen dit door een ontwikkelproces te hanteren waar de klant centraal staat en waar out of the box wordt gedacht over passende oplossingen.

Deze applicaties zijn volledig op maat waardoor werknemers deze eenvoudig kunnen gebruiken. Groeit je onderneming of heb je nood aan extra functies? Wij bouwen onze applicaties met oog op de toekomst. Zo kunnen we deze snel aanpassen aan de behoeftes van je bedrijf wanneer deze verder groeit.

Hoe door LHS Global een webapplicatie laten ontwikkelen

//

1. Kennismaking

Een webapplicatie geeft de mogelijkheid om bepaalde takken van je onderneming snel informatie met elkaar te laten delen. Zo kun je ook een kennisbank opbouwen voor werknemers met de correcte procedures en processen om bepaalde problemen snel en effectief aan te pakken

2. Uitdenken en functiebepaling

Na de kennismaking gaan we op basis van het gesprek uitdenken hoe de applicatie eruit moet zien en welke functies deze moet hebben. Op basis daarvan sturen we een gedetailleerde vrijblijvende offerte op maat en een geschatte tijdlijn.

Wanneer deze wordt goedgekeurd gaan we naar de volgende fase. Het is uiteraard ook mogelijk om de omvang van de applicatie in te korten of uit te breiden.

3. Ontwikkelen

In deze fase gaan we de webapplicatie ontwikkelen. We doen dit op basis van de functies, wensen en behoeftes die in de vorige fases werden besproken. Wij zijn uiteraard beschikbaar om je updates te bezorgen over het verloop van het project.

4. Revisies en testing

Wanneer de ontwikkeling van de webapplicatie achter de rug is, dan kunnen er revisies gevraagd worden indien, blijkt dat er extra functies nodig zijn. Ook wordt de applicatie getest op kleine schaal.

5. Lancering!

Wanneer de applicatie helemaal is goedgekeurd is het tijd om deze uit te rollen. De webapplicatie kan nu gebruikt worden om je bedrijf efficiënter te laten draaien.

Heb je nog vragen over LHS Global of over het laten ontwikkelen van een webapplicatie op maat voor je onderneming? Dan kan je via het contactformulier op de contactpagina of via het e-mailadres [email protected] contact met ons opnemen! Wij streven ernaar om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Uniek en memorabel

Wij zorgen ervoor dat de site die we maken voor je onderneming direct hoge ogen gooit. Door onze jarenlange ervaring in websites bouwen weten wij exact wat werkt om een goede indruk te maken op bezoekers van je site. Hierdoor is je onderneming memorabel en is de kans groter dat mensen terugkomen naar je website wanneer ze een dienst of product van je nodig hebben.

Onze website developers zorgen ervoor dat je site de uitstraling heeft die jij wilt. Wij houden rekening met de stijl van je onderneming, je tone of voice, je doelgroep en je product of service. Zo ontwikkelen we voor jou een unieke website die je onderscheid van je concurrenten!

 

Klinkt goed toch? Wordt snel lid van onze memorabele community!

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Onze Vereniging

Elke jeugdvereniging of sportclub kan nu gratis aan ledenadministratie doen. Een volledig geautomatiseerd platform dat alles vertelt over uw leden. Van betalingen, tot verzekering, medische fiches, … Geen zin meer in meer dan 20 uur administratie per jaar? Dan kom je maar eens kijken.

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.