Business Hosting 

Razendsnelle hosting voor bedrijven

Een website of webshop kan er nog zo professioneel en uniek uitzien, als deze traag laadt dan verlies je gegarandeerd nieuwe klanten en cliënten. Business hosting zorgt ervoor dat je website zo goed als altijd online blijft en razendsnel laadt.

Bij LHS kunnen wij de website, webshop of webapplicatie van je onderneming een zakelijke Extreme IOPS hosting geven die ervoor zorgt dat je websitebezoekers altijd een aangename ervaring hebben.

Datacenter Atmos & LHS Global

Extreme IOPS

Razendsnelle hosting & support

Beter vindbaar in Google

Wat is de business hosting van LHS?

//

De zakelijke hosting van LHS is op maat gemaakt voor ondernemingen die een snelle website willen en die geen tijd willen spenderen aan het onderhoud van eigen servers. Wij gebruiken voor onze business hosting razendsnelle Extreme IOPS (Input/Output per second) servers waardoor je website snel laadt en probleemloos online blijft wanneer er opeens meer bezoekers op je site zijn.

Waarom je website zakelijke hosting nodig heeft

//

Verkoop meer producten en services – Business hosting verdient zichzelf vrijwel onmiddellijk terug. Wanneer een website er langer dan 3 seconden over doet om te laden dan verlaten bijna 60% van de bezoekers de site! Dat kan gigantische gevolgen hebben voor je omzet en de groei van je onderneming.

Mensen willen natuurlijk nog steeds hun product of dienst hebben en gaan dan gewoon naar een andere site die hetzelfde verkoopt. 

Door je website van business hosting te voorzien voorkom je dit en geef je je bezoekers een aangename ervaring wanneer ze op je website terecht komen.

Door het sneller laden van je pagina’s stijgt hun interactie met je content en je conversie stijgt.

Krijg verkeerspieken onder controle

Soms gaat er een blogpost van je viraal op sociale media. Andere keren werkt een advertentie bijzonder goed en spreekt deze je doelgroep perfect aan. Dan komen er opeens een stuk meer bezoekers op je website dan gewoonlijk. Al dat extra verkeer kan als effect hebben dat je website veel trager werkt of zelfs offline gaat.

Netwerk traffiek pieken

Je kan dus niet (optimaal) de vruchten plukken van een plotse verkeerspiek en je zal niet de optimale omzet krijgen. Business hosting voorkomt dit probleem. Onze krachtige hosting, Extreme IOPS servers, caching mechanismen zoals Cloudflare, … geeft je website de tools om al dit extra verkeer aan te kunnen en deze bezoekers in klanten om te zetten.

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Impressies en snelheid van de website

De snelheid van uw website is goed voor SEO

Google wil dat mensen die hun zoekmachine gebruiken een goede ervaring hebben wanneer ze op de zoekresultaten klikken. Een belangrijk onderdeel van een goed werkende website is de snelheid. Daarom zal Google van nature snel werkende websites eerder aanraden dan slome sites.

Als je website snel werkt en een goede hosting hebt, zal je dus een voordeel hebben ten opzichte van concurrenten die een trage site hebben. Wanneer bezoekers hun website verlaten omdat deze te traag werkt, kun jij die bezoekers met jouw snelle site wel converteren tot betalende klanten. 

Als je website snel werkt en een goede hosting hebt, zal je dus een voordeel hebben ten opzichte van concurrenten die een trage site hebben. Wanneer bezoekers hun website verlaten omdat deze te traag werkt, kun jij die bezoekers met jouw snelle site wel converteren tot betalende klanten.

Betere beveiliging – Cyberbeveiliging wordt steeds belangrijker, ook voor kleinere ondernemingen. Het aantal cybercrimes neemt al jaren gevoelig toe en de kosten voor je bedrijf kunnen immens zijn. Door een veilige hosting te kiezen kun je de gegevens van je klanten veilig houden en voorkom je dat je imago wordt geschonden hierdoor. LHS heeft de expertise in huis om je bij te staan bij mogelijke beveiligingsrisico’s en kan een website voor je ontwerpen die voldoet aan strenge veiligheidsnormen.

Waarom kiezen voor LHS voor je zakelijke hosting

Door te kiezen voor LHS voor je hosting oplossingen krijg je niet alleen een uitstekende hosting voor je site, maar haal je ook een sterke IT partner in huis. Door onze extensieve kennis in de ICT kunnen wij je helpen met zo goed als elk technisch probleem waar je mee te maken krijgt.

Dit kunnen wij beloven als je met ons samenwerkt:

Snelle servers - De servers die wij gebruiken voor onze business hosting zijn razend snel en voorzien van Extreme IOPS SSD harde schijven. Je website zal dus goed scoren in de zoekresultaten en je bezoekers zullen je site eenvoudig kunnen laden op zowel desktop, mobile en tablet.

Altijd online - Wij beheren onze business hosting servers en zorgen dat je site altijd online blijft. Hierdoor ligt onze uptime bijzonder hoog en kun je er zeker van zijn dat je website altijd bereikbaar en online is.

Uitstekende klantenservice - LHS helpt jouw onderneming zo snel mogelijk wanneer je een probleem hebt met je site. Dankzij onze uitgebreide IT diensten hebben wij een klantenservice die je ook op een diepgaande technische manier kan helpen.

Alles onder één dak - Wil je je onderneming uitbreiden of je website en online aanwezigheid naar het volgende niveau brengen? LHS kan je helpen met je IT beheer, je website uitbreiden en zelfs je personeel IT opleidingen op maat geven.

Klinkt goed toch? Wordt snel lid van onze memorabele LHS community!

Uw nieuwe business hosting start hier

Heb je nog vragen over LHS of wil je een professionele business hosting voor je onderneming laten opzetten?
Neem dan contact met ons op via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Torfs Schrijnwerk

Torfs schrijnwerk levert op maat gemaakte meubels, kasten, keuken en nog zo veel meer. Ze kwamen met een specifieke wens omtrent hun design. We adviseerden hen en samen bouwen we nu al meer dan 4 jaar aan een hechte samenwerking.

Neem een voorsprong

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.