Social Media Management

Blijf zichtbaar op sociale media.

Een sterke aanwezigheid op sociale media is tegenwoordig essentieel voor elk bedrijf. Maar het beheren van je social media kanalen is vaak een complexe taak die expertise, consistentie en vooral tijd vereist.

Gelukkig staan wij klaar voor jou te helpen bij het optimaliseren van je online aanwezigheid en het bereiken van je zakelijke doelen.

Uniek en memorabel

Een betere gebruikservaring

Beter vindbaar in Google

Wat is Social Media Management?

//

Bij Social Media Management gaan wij voor jou social media posts creeëren die wij posten op je kanalen. Zo hoef jij je nergens nog zorgen over te maken en blijf je zichtbaar bij je volgers.

We bespreken samen je doelen en doelgroep, hier gaan wij dan mee aan de slag en creeëren unieke content voor jouw bedrijf.

We werken met maandelijkse contentplanningen die je vooraf kan goedkeuren zodat je zelf ook betrokken blijft met de posts die gebeuren. Heb je zelf enkele leuke ideeën of iets actueel, dan passen we dit er heel graag tussen!

Onze werkwijze voor Social Media Managment

//

We vinden het belangrijk om voor elk bedrijf een juiste oplossing te bieden daarom werken we met pakketten waaruit je kan kiezen.

Nadat je de keuze hebt gemaakt tussen verschillende pakketten kan je nog kiezen voor een aantal opties en aanvullingen. Zo heb je een passend pakket op maat voor jouw bedrijf.

Het is voor ons ook belangrijk dat je nog altijd controle blijft hebben over wat er juist gepost wordt. Daarom dat we je maandelijks graag een contentplanning opsturen die jij moet goedkeuren voor we overgaan tot publicatie.

We onderhouden graag een duurzame samenwerking om zo tot de beste resultaten te komen.

Waarom laat je je Social Media posts best door een expert doen?

//

1. Expertise en ervaring

Met onze kennis en expertise maken wij unieke posts voor jouw bedrijf. Door onze ervaring en kennis volgen wij de algoritmes constant en stemmen we jouw content hierop af. 

We zorgen er voor dat we de trends volgen zodat jouw posts eruit springen bij je doelgroep. Heb je ook soms moeite om te weten waarover je best post? Vanaf nu niet meer want dit nemen we ook voor onze rekening!

 

2. Professionele strategieën

We zullen samen de doelen en je doelgroep bespreken die je graag wil bereiken met je posts. Hier gaan we rekening mee houden in de contentcreatie.

We houden ook rekening met bijvoorbeeld feestdagen of belangrijke periodes voor jouw bedrijf. Zo ben je altijd voorbereid!

 

3. Tijd- en resourcebesparing

Je hebt zelf vaak de tijd niet om de content te creeëren en in te plannen op de juiste tijdstippen, zo blijft dit vaak lang liggen.

Zorg ervoor dat je zichtbaar blijft bij je doelpubliek en door regelmatig te posten blijven ze je merk onthouden. Daarnaast hoef je bij ons alleen maar een maandelijkse contentplanning goed te keuren en voor de rest hoef je je van niets aan te trekken! 

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Start vandaag nog!

Wil jij je sociale media liever uitbesteden aan experten? Aarzel dan niet om ons te contacteren! We hebben verschillende pakketten op maat op jouw bedrijf!

Dermasthetics

Voor Dermasthetics hebben we zowel Facebook Ads als Google Ads voor hen opgezet en daarnaast verzorgen we ook de Social Media kanalen. Neem zelf ook eens een kijkje op hun Facebook pagina!

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.