SEO voor je bedrijf

door experten.

SEO ofwel Search Engine Optimization is de kans vergroten dat je online gevonden wordt wanneer mensen op producten of services zoeken die relevant zijn aan jouw bedrijf. Je doet dit door je website zo te ontwerpen dat deze hoog in de zoekresultaten komt te staan als iemand aan jouw site relevante zoekwoorden ingeeft op bijvoorbeeld Google.

Wanneer jij helemaal bovenaan staat in de zoekresultaten van Google, of een andere zoekmachine, voor producten of services die jij aanbiedt, is de kans groot dat je meer gaat verkopen en een grotere naamsbekendheid gaat opbouwen.

SEO is dus belangrijk voor de groei van je onderneming, want dit is de beste manier om consistent nieuwe klanten binnen te halen online. Voor veel ondernemingen is het zelfs het kernpunt van hun digitale marketingstrategie.

Meer naamsbekendheid

Meer bezoekers

Beter vindbaar in Google

Waarom zou je je SEO uitbesteden?

//

SEO is cruciaal om duurzaam online te groeien. Samen met SEA (Search Engine Advertising) vormt het een van de belangrijkste onderdelen van de marketingmix van elke onderneming die serieus inzet op online te groeien.

1. SEO is
belangrijk

Een goede SEO strategie brengt veel meer op dan de aanvankelijke investering kost. Door een expert in te schakelen haal je het maximale uit je online aanwezigheid. Wanneer iemand online een product wil kopen dan gaat maar liefst 93% van de consumenten naar een van de resultaten op de eerste pagina van Google om dit product aan te kopen.  

2. SEO wordt steeds complexer 

Als je zelf je SEO wilt doen dan moet je jezelf meestal enkele weken heel erg verdiepen om de basis onder de knie te krijgen. Je moet niet alleen goed zijn in zoekwoordenonderzoek en blogs schrijven, maar ook het technische aspect van je website, zoals laadsnelheid, allemaal onder de knie hebben. 

Er zijn maar liefst 200 factoren waarop Google je beoordeeld om te beslissen waar exact jij in de ranking terecht zal komen.  

3. Het is een investering die jarenlang opbrengt

Een SEO specialist zal je website en SEO strategie zo inrichten dat je hier jarenlang de vruchten van plukt. De investering die je maakt in de SEO van je website kan zich meermaals terugverdienen 

SEO – in tegenstelling tot betaalde advertenties – stopt namelijk niet wanneer je er niet langer in investeert. Je blijft normaal gezien nog een hele tijd op de hoge posities in Google eens je deze bereikt hebt.  

4. Het spaart
veel tijd uit  

SEO voor een website gaat niet over één nacht ijs. Het kost meerdere weken tot maanden voor de eerste echte resultaten zichtbaar zijn. Het schrijven van teksten, keyword onderzoek, backlinks opbouwen kost allemaal tientallen uren werk per maand. Door je SEO uit te besteden kun jij je focussen op wat je het liefste doet: gewoon ondernemen 

5. Je SEO uitbesteden is veiliger 

De 200 ranking factoren op Google laten de deur open voor heel wat mogelijke fouten. Het is mogelijk wanneer je zo een fout maakt dat je website hiervoor wordt gestraft waardoor je soms helemaal niet meer in de zoekresultaten tevoorschijn komt.  

Een SEO expert weet wat mag en wat niet mag in Google, waardoor je je hier geen zorgen over hoeft te maken.  

Wat houdt een SEO campagne bij LHS Global in?

//

SEO teksten

Onze schrijvers zorgen ervoor dat je sterke SEO teksten op je website krijgt die op een organische wijze meer bezoekers naar jouw site lokken. Deze teksten helpen jou om hoog op Google te scoren voor zoekresultaten die potentiële klanten invoeren op Google.  

Meta data & alt tekst

De SEO specialisten bij LHS Global zorgen ervoor dat je website achter de schermen ook voorzien is van de juiste trefwoorden. We geven je pagina’s passende meta data en voorzien je afbeeldingen van alt tekst. Zo worden deze eenvoudiger gevonden online.

Link Building 

Wij bouwen autoriteit op voor je website door aan linkbuilding te doen. Dit wil zeggen dat er andere websites naar die van jou linken waardoor je site betrouwbaarder wordt geacht in de ogen van Google.  

Optimalisatie 

Ook het technische aspect van je website moet in orde zijn. Wij optimaliseren daarom je website zodat deze eenvoudiger wordt opgepikt door zoekmachines. We doen dit door je website sneller te laten laden en ervoor te zorgen dat deze correct ingesteld is om gecrawld en geïndexeerd te worden door Google. 

Gebruiksvriendelijkheid 

Gebruiksvriendelijkheid voor websitebezoekers is steeds belangrijker voor Google. Daarom ontwerpen we de interne linking van je site zo dat de navigatie van de website heel eenvoudig is voor bezoekers, wat je ranking op Google ten goede komt. 

Rapporten 

Je wilt natuurlijk weten wat de resultaten zijn van je SEO investering. Daarom bezorgen we je op vooraf afgesproken tijdstippen een rapportage van wat we hebben gedaan voor je site en wat het resultaat was. 

Beter vindbaar in Google

Wanneer iemand een product of dienst in Google opzoekt die jij aanbiedt wil je natuurlijk dat zij op jouw site terecht komen. Het is daarom belangrijk dat je website gemakkelijk te vinden is in Google.

Door een professionele website door ons te laten maken zorgen we ervoor dat de site achter de schermen helemaal geoptimaliseerd is hiervoor. Door dit te doen sturen we de juiste signalen naar Google dat jouw website een goede gebruikservaring heeft, veilig is om te gebruiken en relevante content voor de gebruiker heeft.

Let's talk!

Bouwen - Advies - Creatie!

Een betere gebruikservaring

Een professionele website laten maken voor je bedrijf in tegenstelling tot een template gebruiken geeft het belangrijke voordeel dat er van A tot Z rekening kan worden gehouden met de gebruiker. Ongeacht wat je bedrijf doet, wij houden rekening met je doelgroep en sector om een website te ontwerpen die eenvoudig te gebruiken is voor de bezoeker.

Door een site te hebben die snel laadt, waar gebruikers eenvoudig hun weg vinden en die interactief is, komt je onderneming niet alleen reputabeler over, maar stijgt ook je conversie van bezoeker naar klant gevoelig.

Uniek en memorabel

Wij zorgen ervoor dat de site die we maken voor je onderneming direct hoge ogen gooit. Door onze jarenlange ervaring in websites bouwen weten wij exact wat werkt om een goede indruk te maken op bezoekers van je site. Hierdoor is je onderneming memorabel en is de kans groter dat mensen terugkomen naar je website wanneer ze een dienst of product van je nodig hebben.

Onze website developers zorgen ervoor dat je site de uitstraling heeft die jij wilt. Wij houden rekening met de stijl van je onderneming, je tone of voice, je doelgroep en je product of service. Zo ontwikkelen we voor jou een unieke website die je onderscheid van je concurrenten!

 

Klinkt goed toch? Wordt snel lid van onze memorabele community!

Wil jij je SEO uitbesteden aan echte experts?

Neem dan nu contact op met ons via de contactpagina! We plannen graag een afspraak met je in om te bespreken wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn.  

GBEV

De zaakvoerder en LHS Global hebben steeds goed overleg gehad over de verschillende fases van de website. Maar als druk bezet man, vond de zaakvoerder geen tijd om zelf teksten te schrijven. Ook wenste hij hierbij professionele begeleiding. LHS Global stond hem bij.

Webshop

Mag het ietsje meer zijn?
Verkoop producten via jouw website.

SEO & SEA

Een goede website moet gevonden worden.
Geef een boost aan je vindbaarheid.

Hosting

Jouw website 24/7 beschikbaar maken?
Check, bij ons zit je goed.

Opleiding

Wil je graag zelf aan de slag gaan?
Wij zetten je op weg met een opleiding.

Neem een voorsprong

Interessant om te lezen

We zijn niet vies van onze kennis te delen.

Contacteer ons.

Wij staan paraat! Laat uw gegevens achter en iemand van ons neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Intussen tijd nog bijkomende vragen?
Stuur ons een mail.

Dev&Design

Op maat gemaakte websites, webshops, webapplicaties en meer.
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Marketing

Verhoog uw vindbaarheid met SEO, maak reclame via SEA en breng uw bedrijf professioneel in beeld met fotografie. 
Bekijk wat we allemaal kunnen doen.